×
Wie zijn wij

Over Veilig-magazijn.nl

Veilig-magazijn.nl is uw preventiewebshop gespecialiseerd in producten voor het beveiligen en markeren van wegen, werkplaatsen en magazijnen.

Een veilig magazijn is opgeruimd, geordend en overzichtelijk. Wanneer uw magazijn netjes is, kunnen u en uw medewerkers efficiënter en veiliger werken. De juiste aanrijdbeveiligingbodemmarkeringspiegelsstootbanden en verkeersregeling helpen hierbij.

Ons ervaren team bestaat uit enthousiaste veiligheidskundigen en handige monteurs. Zij voorzien u graag van kundig advies over hoe u de veiligheid van uw magazijn kunt optimaliseren. Met als doel: minder schade, minder ongelukken en lagere kosten. Het inrichten van uw magazijn overlaten aan Veilig-Magazijn.nl? Ook dat is een mogelijkheid.

We zijn ervan overtuigd dat een veilige werkplek voor ieder magazijn haalbaar is. Vragen waar u niet uitkomt? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Uw voordelen

Nick van de Kleut

Veiligheidskundige

Ik denk graag met u mee en streef altijd naar de meest efficiënte aanpak. Voor mij staat een optimale service voorop. Door beveiliging op een praktische manier toe te passen, is een veilige werkomgeving voor iedereen haalbaar!

Kevin van de Braak

Montage en Advies

Ik ben trots op veilig-magazijn.nl en onze klanten. Ik haal elke dag weer het maximale uit mezelf, met de focus op kwalitatieve en snelle dienstverlening aan onze klanten. Met mijn verleden bij het Korps Mariniers sta ik altijd klaar voor uw uitdagingen: challenge accepted!