×
Wat doen wij

Magazijninrichting uitbesteden

Bij uw magazijninrichting of het inrichten van uw bedrijfshal komt er een hoop op u af. Er zullen meerdere uitdagingen zijn. Waar moeten stellingen geplaatst worden? Hoe delen we vast opgestelde machines in voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte? En welke route legt de heftruck af voor maximale productiviteit? Wij komen graag vrijblijvend langs om uw magazijninrichting uit handen te nemen!

Elk onderdeel zal gepaard gaan met risico´s die beperkt kunnen worden door het nemen van preventieve maatregelen betreffende uw magazijninrichting. Alles zodat er een veilige, professionele omgeving ontstaat.

Contact met Veilig Magazijn over magazijninrichting

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw magazijn? Bel naar 0318 – 74 57 47 of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via e-mail: info@veilig-magazijn.nl

Werkwijze magazijninrichting

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met een van onze specialisten, dan is de eerste stap naar een veilig ingericht magazijn gezet! Door middel van een intakegesprek zullen wij de benodigde informatie in kaart brengen. Voor ons is het prettig om ook een ronde te kunnen maken door het betreffende pand. Zo hebben wij direct een beeld van de ruimte en kunnen we nog beter en gerichter advies geven voor uw magazijn.

Vervolgens werken wij alles uit op kantoor. Zo maken we onder andere een vloerplan en overzicht waar wat geplaatst dient te worden. Door onze productfoto’s te verwerken in een plattegrond is het voor u als opdrachtgever direct duidelijk waar we het over hebben.

Samen met onze interne veiligheidskundige kijken we naar wettelijke verplichtingen voor uw magazijn en wat er voorgeschreven wordt als advies. Het totaalpakket krijgt u van ons digitaal aangeleverd met de bijbehorende kostenspecificatie. 
Alles uiteraard nog geheel vrijblijvend!

Advies en montage

Gaat u akkoord met ons voorstel voor uw magazijninrichting? Dan bespreken we het vloerplan en de plattegrond, passen deze aan waar nodig en gaan we over tot het leveren van de benodigde goederen.

Inmiddels is het plan kraakhelder en hebben we alles bij u op locatie aangeleverd vanuit onze webshop veilig-magazijn.nl. Uw magazijninrichting kan gemonteerd worden! Onze ervaren monteurs beschikken over professionele gereedschappen en houden ervan om hun handen uit de mouwen te steken.

Afronding

Het zit er bijna op. In uw heringerichte magazijn zijn de veiligheidsmaatregelen duidelijk zichtbaar. Naast een geweldige uitstraling geeft dit ons eveneens enorme voldoening!

Tijdens de oplevering doen we nog een ronde om te controleren of alles volgens afspraak en naar wens is. Ondertussen vertellen we u graag meer over veiligheid op de werkvloer en welke (eenvoudig) toe te passen tips er nog meer zijn om de veiligheid voor uw werknemers en bezoekers te verhogen.

magazijninrichting

Magazijninrichting uitbesteden

Vindt u het inrichten van uw magazijn een complex geheel? Dan kunt u het aan Veilig Magazijn uitbesteden! Wij staan u graag bij met het inrichten van een veilig magazijn. Door bij het inrichten van uw magazijn deze veiligheid toe te passen voldoet u direct aan wet- en regelgeving. Ook draagt u met magazijninrichting zorg voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers en bezoekers.

Advies en montage magazijn inrichten

Wij adviseren van de A van aanrijdbeveiliging tot de Z van zorgeloze montage. Wij ontzorgen, zodat u verder kan met uw eigen kernactiviteiten. Volledig naar uw wens. Transparant en met korte lijnen. Besteed uw magazijninrichting daarom uit bij veilig-magazijn.nl!

Afspraak maken

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies over veiligheid die werkt. Door onze praktische benadering, is een veilige werkomgeving voor iedereen haalbaar.

Wij zien de risico’s, maar denken in oplossingen! Maak direct een afspraak via het formulier of bel/mail ons voor meer informatie!