Frezen bodemmarkering

15,00

Dit bedrag is exclusief BTW
Op voorraad
Nog maar een paar stappen naar een veilig magazijn!

Beschrijving

Afhankelijk van de ondergrond en het soort belasting moet er, voor het aanbrengen van de bodemmarkering, eerst gefreesd worden.

Om te beginnen met de ondergrond: we maken hierin een verdeling tussen een zuigende ondergrond en een niet zuigende ondergrond.
Niet zuigend kan bijvoorbeeld zijn bij een vloer met coating of een vloer die vloeistof dicht is in verband met het milieu. Door hier een minimale laag af te frezen creëer je een oppervlakte die voor een zeer goede hechting zorgt. Ook komt de eerste laag impregneer dan meer ”in” de ondervloer te liggen, wat een oersterk eindresultaat oplevert.

Dan nog het punt van belasting: als we bodemmarkering uitzetten in bedrijfshallen met bijvoorbeeld heftruck verkeer, raden we altijd aan om te frezen. Wanneer je dit niet doet, zal er gestart worden met een primer laag die meer ”op” de ondervloer ligt. De kans bestaat dat deze lijn losgereden wordt, met beschadiging van de bodemmarkering als gevolg. Ook draagt dit natuurlijk niet bij aan de strakke uitstraling van uw bedrijf!

Als deze zware belasting niet van toepassing is, hoeft er in veel gevallen niet gefreesd te worden. Wij kunnen hierin altijd met u meedenken en adviseren.

 

 

Specificaties

– Prijs per meter (vanaf 50 meter)
– Bij minder meters: prijs op aanvraag