×

Bodemmarkering

U heeft als werkgever verantwoordelijkheden en verplichtingen om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen voor uw werknemers. Bodemmarkering kan hier op een efficiënte manier aan bijdragen! Tijdens het werk zit een ongeluk in een klein hoekje. Het kan gaan om kleine ongevallen met weinig tot geen letsel, tot ernstige ongevallen waarbij dodelijke slachtoffers vallen. Met de juiste fysieke faciliteiten en veiligheidsmaatregelen kunt u ongevallen in uw magazijn verminderen! Geen tijd of kennis? U kunt uw magazijninrichting uitbesteden aan Veilig-Magazijn.

Waarom bestellen bij Veilig-Magazijn.nl?

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van arbo wet en regelgeving en veiligheid. Advies wordt gegeven door onze eigen veiligheidskundige, al jaren werkzaam in deze branche. Niet alleen als webshop, maar juist ook in de praktijk, op de werkvloer.

Wij vinden het altijd prachtig om te zien dat na het aanbrengen van bodemmarkering niet alleen de totaal uitstraling een sprong heeft genomen, maar er ook veel ruimte overblijft. Dit heeft ermee te maken dat door duidelijke bodemmarkering aan te brengen in de indeling er veel meer structuur is op de werkvloer.

 

Bodemmarkering is er in vele soorten en maten, van belijning tot aan T-stukken en hoeken.

In magazijnen met heftruckverkeer kunt u denken aan looppaden voor personeel en bezoekers. Maar ook: waar mogen pallets en goederen gelost worden? Of welke delen wilt u juist graag vrijhouden!

Door gebruik te maken van kleurenschema’s in uw bodemmarkering,
creëert u een veilige werkomgeving, die bovendien uitstraling geeft aan uw bedrijf.

Samen nemen we graag met u door wat de wensen zijn en brengen dit in een overzichtelijke plattegrond in kaart.

Als we gaan starten met de uitvoering, doen we dit in nauw overleg met de planning. We zijn erg flexibel, wij begrijpen namelijk maar al tegoed dat productielijnen niet stil kunnen komen te staan.

Door onze transparante tarieven, ziet u in een oogopslag de meterprijs of stuksprijs. Dit is compleet met aanbrengen! Deze transparantie is iets waar we trots op zijn, net als ons eindproduct. Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op?