Stootplint 150x1200x100mm (10mm)

206,85

Dit bedrag is exclusief BTW
Op voorraad
Nog maar een paar stappen naar een veilig magazijn!

Beschrijving

Stootplint

Een stootplint is ideaal om uw magazijn veilig in te richten en uw branddeuren te beschermen tegen beschadigingen. Een stootplint is slimme stootbeveiliging om naast uw branddeuren ook uw muur te beschermen of pallets in uw magazijn. Stootranden kunnen onze monteurs snel aanbrengen bij u op locatie. We doen dit over het algemeen aan de binnenzijde van het profiel op de vloer. Afhankelijk van uw wensen hebben wij diverse soorten stootbeveiliging in ons assortiment.

Stootplinten van Veilig Magazijn

Op de foto’s ziet u onze BLACK BULL stootplint, met afgeronde hoek. Deze robuuste stalen aanrijdbeveiliging stootplint beschermt uw gevarenzones en het personeel of de bezoekers van uw bedrijf. Door de gele kleur is de plint zeer goed zichtbaar en valt dus extra op voor bijvoorbeeld heftruck verkeer. Naast deze black bull stootplint kunt u ook voor stootplinten terecht in de afmetingen:

De prijs voor onze stootplint varieert van €58,20 tot en met €137,90. Weet u niet goed welke stootplinten het beste zijn voor uw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Veiligheid staat voorop

Door het plaatsen van de juiste aanrijdbeveiliging, zorgt u voor een veilige werkomgeving.
Ook voorkomt u door stootbeveiliging te bevestigen hoge kosten door schade aan machines en materieel. U moet er toch niet aan denken dat dure machines, stellingen of andere kostbaarheden in uw magazijn beschadigd raken door intern transport? Direct uw aankoop toepassen? Vraag gerust naar onze eigen montagedienst. Onze handige monteurs en ervaren veiligheidskundigen vertellen u graag hoe wij u kunnen ontzorgen.

Andere producten

Naast stootplinten is Veilig Magazijn uw aangewezen partner als het gaat om alle producten om uw magazijn te beveiligen. Voorbeelden zijn rambeveiliging (of aanrijdbeveiliging), bodemmarkering en spiegels. Wist u trouwens dat u ook de hele magazijninrichting aan ons kunt uitbesteden? Daarvoor maken wij graag een afspraak met u om op uw locatie langs te komen om de situatie te inventariseren en een passend voorstel te doen. U krijgt van ons binnen één werkdag een reactie als u contact met ons opneemt via e-mail. Of laat u terugbellen door Kevin om alle mogelijkheden te bespreken.

Art. nr.: 197.13.775

Specificaties

‘-merk: BLACKBULL
-massief staal 10mm
-hoogte 150mm
-eenvoudige montage

Gewicht 24kg.

Bestel ook:

Speciale pluggen S14 met schroef 10/100, S.24 Art.nr.: 109.17.393
Doorsteekanker (betonbodem) 12/120mm, S.24 Art.nr.: 109.24.665