Rambeveiligingsbeugel 600x1000mm

134,40

Dit bedrag is exclusief BTW
Op voorraad
Nog maar een paar stappen naar een veilig magazijn!

Beschrijving

Beugel aanrijdbeveiliging

Bent u op zoek naar een beugel aanrijdbeveiliging of een kunststof aanrijdbeveiliging? Dan is onze BLACK BULL rambeveiligingsbeugel 76mm Ø, om op te pluggen de ideale keuze voor uw magazijn! De afmetingen van deze beugel zijn 600x1000mm en de aanrijdbeveiliging is van staal, gemarkeerd door een coating van geel met zwarte strepen. De pluggen zijn los bij te bestellen. Ook beschikt de beugel over een bodemplaat. Let op: de uitvoering om beton in te storten is zonder meerprijs!

Robuuste beveiligingsbeugel aanrijdbeveiliging uit staal

Deze robuuste rambeveiligingsbeugel uit staal beschermt mensen en goederen in uw magazijn. Ook kunt u met de beugel personen van heftruckverkeer scheiden. Bovendien is de beugel erg handig om stellingen te beschermen, mocht er onverhoopt een heftruck tegenaan rijden. De kunststof aanrijdbeveiliging is zowel geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Voor binnengebruik hebben wij de beugel met kunststof behandeld, voor buiten gebruik is de beugel thermisch verzinkt en eveneens met kunststof behandeld.

Andere beugels aanrijdbeveiliging

Bij Veilig-Magazijn kunt u terecht voor verschillende soorten en formaten aanrijdbeveiliging. Ook voor een ander formaat beugel zijn wij uw aangewezen partner. Neem daarom ook zeker een kijkje bij ons iets kleinere variant rambeveiligingsbeugel van 600 x 750 millimeter. Veilig Magazijn voert zeer scherpe prijzen voor onze producten. Dat we een van de voordeligste aanbieders zijn, wil niet zeggen dat wij inleveren op kwaliteit! Al onze producten zijn van hoge kwaliteit.

Montagedienst

Besteed u de montage van de aanrijdbeveiliging liever uit aan een professional? Neemt u dan contact met ons op. Wij beschikken over een eigen montagedienst die snel en vakkundig de aanrijdbeveiliging bij u op locatie installeert. Direct uw gehele magazijn beveiligen? Dan maken wij graag een afspraak met u. We komen graag langs om uw situatie te bekijken en kunnen u vervolgens een voorstel op maat sturen voor de inrichting van uw gehele magazijn of bedrijfshal. Zo bent u in één keer klaar! Wij geloven erin dat een veilig magazijn voor iedereen haalbaar is, ongeacht of het om een klein of groter magazijn gaat. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen staan u graag te woord.

Art.nr.: 195.18.943

Specificaties

-uit één stuk gebogen, geen lasnaden
-verschillende afmetingen te verkrijgen
-ook hoekbeugel 90º leverbaar.

Gewicht 16kg.

Bestel ook:

Speciale pluggen S14 met schroef, 10/100, S.24 Art.nr.: 109.17.393

Doorsteekankers (betonbodem) 12/120, S.24 Art.nr.: 109.24.665