×

Aanrijdbeveiliging

Door het plaatsen van de juiste aanrijdbeveiliging, zorgt u voor een veilige werkomgeving. Ook voorkomt u zo hoge kosten door schade aan machines en materieel.

Kies voor oersterke en duurzame aanrijdbeveiliging

aanrijdbeveiligingDe degelijke stalen en betonnen aanrijdbeveiliging van Veilig-Magazijn is ideaal om gevarenzones te beschermen. U moet er toch niet aan denken dat dure machines, stellingen of andere kostbaarheden in uw magazijn beschadigd raken door intern transport?

Kiest u voor onze aanrijdbeveiliging dan draagt u zorg voor uw personeel en de bezoekers van uw bedrijf. Door gebruik te maken van felle kleuren in ons materiaal creëren we zeer goede zichtbaarheid. Hierdoor zal dit extra opvallen voor bijvoorbeeld heftruck verkeer.

Soorten aanrijdbeveiliging

Verschillende soorten:

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.
Een uitspraak die natuurlijk erg cliché is, maar daarom niet minder waar.

U heeft als werkgever verantwoordelijkheden en verplichtingen om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen voor uw werknemers. Tijdens het werk zit een ongeluk in een klein hoekje. Het kan gaan om kleine ongevallen met weinig tot geen letsel, tot ernstige ongevallen waarbij dodelijke slachtoffers vallen. Met de juiste fysieke faciliteiten en veiligheidsmaatregelen kunt u ongevallen in uw magazijn verminderen! Geen tijd of kennis? U kunt uw magazijninrichting uitbesteden aan Veilig-Magazijn.

Waarom bestellen bij Veilig-Magazijn.nl?

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van arbo wet en regelgeving en veiligheid. Advies wordt gegeven door onze eigen veiligheidskundige, al jaren werkzaam in deze branche. Niet alleen als webshop, maar juist ook in de praktijk, op de werkvloer.

Aanrijdbeveiliging is er in meerdere soorten en maten. Zo leveren wij palen en beugels tot volledige balustrades en afscherming. Voor zowel binnen- als buitengebruik. Van stalen tot betonnen aanrijdbeveiliging.

Neem ook doeltreffend actie en zorg voor preventieve maatregelen met deze aanrijdbeveiliging.

Direct uw aankoop toepassen? Wij zijn u graag van dienst met onze eigen montagedienst. Op die manier zijn de aangekochte veiligheidsproducten, direct te implementeren binnen uw bedrijf.