Aanrijdbeveiliging paal

Eenvoudig te monteren aanrijdbeveiliging paal, afgewerkt met gele kunststof coating en zwarte waarschuwingsstrepen voor binnen gebruik. Voor gebruik buiten wordt de rampaal verzinkt en vervolgens afgewerkt met de kunststof coating. Door deze afwerking is de rampaal extra bestand tegen invloeden van buitenaf!

Toont alle 19 resultaten

Waarom kiest u voor een aanrijdbeveiliging paal

Door het plaatsen van de juiste aanrijdbeveiliging paal, zorgt u voor een veilige werkomgeving. Ook voorkomt u zo hoge kosten door schade aan machines en materieel.

U moet er toch niet aan denken dat dure machines, stellingen of andere kostbaarheden in uw magazijn beschadigd raken door intern transport?

De oersterke stalen aanrijdbeveiliging paal beschermt uw gevarenzones. Ook draagt u zorg voor uw personeel en de bezoekers van uw bedrijf. Door de kleuren is de rampaal zeer goed zichtbaar. Hierdoor zal dit extra opvallen voor bijvoorbeeld heftruck verkeer. Andere aanrijdbeveiling van Veilig-Magazijn is ook te bestellen via onze webshop.

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.
Een uitspraak die natuurlijk erg cliché is, maar daarom niet minder waar.

U heeft als werkgever verantwoordelijkheden en verplichtingen om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen voor uw werknemers. Tijdens het werk zit een ongeluk in een klein hoekje. Het kan gaan om kleine ongevallen met weinig tot geen letsel, tot ernstige ongevallen waarbij dodelijke slachtoffers vallen. Met de juiste fysieke faciliteiten en veiligheidsmaatregelen kunt u ongevallen in uw magazijn verminderen!

Rampaal bestellen bij Veilig-Magazijn.nl

Wij adviseren daarom doeltreffend actie te ondernemen en te zorgen voor preventieve maatregelen met deze rampaal.

Soorten rampalen

De rampalen zijn er in meerdere soorten en maten. Wij hebben kleine rampalen, grote, draaibare palen en in verschillende kleurstellingen. Voor zowel binnen- als buitengebruik.

Direct uw aankoop toepassen? Vraag gerust naar onze eigen montagedienst.
Wilt u uw magazijninrichting uitbesteden aan Veilig-Magazijn? Dan plannen wij graag een vrijblijvend bedrijfsbezoek bij u in om de mogelijkheden te bespreken.