Aanrijdbeveiliging beugel

Eenvoudig te monteren aanrijdbeveiliging beugel, afgewerkt met gele kunststof coating en zwarte waarschuwingsstrepen voor binnen gebruik. Voor buiten gebruik wordt het product verzinkt en vervolgens afgewerkt met de kunststof coating.

 

 

Resultaat 1–24 van de 104 resultaten wordt getoond

Waarom kiest u voor een aanrijdbeveiliging beugel

Door het plaatsen van de juiste aanrijdbeveiliging beugel, zorgt u voor een veilige werkomgeving.
Ook voorkomt u zo hoge kosten door schade aan machines en materieel.

U moet er toch niet aan denken dat dure machines, stellingen of andere kostbaarheden in uw magazijn beschadigd raken door intern transport?

De robuuste stalen aanrijdbeveiliging beugel beschermt uw gevarenzones. Ook draagt u zorg voor uw personeel en de bezoekers van uw bedrijf. Door de kleuren is de beugel zeer goed zichtbaar. Hierdoor zal dit extra opvallen voor bijvoorbeeld heftruck verkeer.

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt.
Een uitspraak die natuurlijk erg cliché is, maar daarom niet minder waar.

U heeft als werkgever verantwoordelijkheden en verplichtingen om voor een veilige en gezonde werkomgeving te zorgen voor uw werknemers. Tijdens het werk zit een ongeluk in een klein hoekje. Het kan gaan om kleine ongevallen met weinig tot geen letsel, tot ernstige ongevallen waarbij dodelijke slachtoffers vallen. Met de juiste fysieke faciliteiten en veiligheidsmaatregelen kunt u ongevallen in uw magazijn verminderen!

Wij adviseren daarom doeltreffend actie te ondernemen en te zorgen voor preventieve maatregelen.

Beugels zijn er in meerdere soorten en maten. Wij hebben open beugels, dichte beugels, hoekbeugels en kolombeugels. Voor zowel binnen- als buitengebruik.

Direct uw aankoop toepassen? Vraag gerust naar onze eigen montagedienst.